Quart Premi Grande

Ahir, en el saló d’Actes de l’ONCE, va tindre lloc la VI Gala de la Solidaritat en què s’entregaven els XII Premis Grande a la millor labor humanitària en les falles.

A la present convocatòria es van presentar 22 projectes de falles de tota la Comunitat Valenciana dels quals 16 van ser els nominats per a optar als 5 premis i 11 accèssits.

La nostra comissió va ser guardonada amb el Quart Premi. L’entrega del premi va ser a càrrec de la Fallera Major de València, Marta Agustín, que estava acompanyada pel president de JCF, Félix Crespo, la seua Cort d’Honor i Ricardo Collado i Carlos Grande, representants de Mudanzas Grande empresa que convoca els premis junt amb JCF.

Enhorabona a tota la comissió per la labor solidària.

Compartix-ho!

2 comentarios en «Quart Premi Grande»

  1. Desde la Falla Lope de Rueda queremos dar nuestra mas sincera enhorabuena por la labor de nuestra falla vecina y amiga. Un cuarto premio merecidisimo, por su labor y humanidad en el recorrido de su historia. Una labor grande de una falla grande de Torrent. Esto es una demostracion de que los falleros, son capaces de implicarse no solo en la fiesta, si no en todos los temas relacionados con la Solidaridad a los demas. Les animamos a continuar con la trayectoria llevada en años venideros. Un abrazo.

    Responder

Deja un comentario