ES FA SABER…

 

·        Posarem a la venda forros polars per a estes falles. Per a poder encarregar la quantitat i talles suficients heu d’apuntar-vos en el llistat que hi ha disponible en el tauler d’anuncis del casal, o enviar un email a secretaria@fallacronista.com especificant el nom, color, talla i quantitat.

Els colors disponibles són BLAU MARÍ o TARONJA tant per a infantils com per a majors.

Si voleu vore les talles i colors, en el casal tenim alguns de prova. El preu per polar és de 13 €. Encarregada: Vanesa Romero

·        L’últim dia per a copiar  els patrons de la cavalcada infantil serà el divendres 20 de febrer.

·       L’horari d’eixida de la CAVALCADA INFANTIL serà a les 10:30h en el casal.

·        La Germandat Jesús davant del Sanedrí, va ser fundada amb fins socials, per això cada any trien i nomenen Germans Majors Honorífics  a tres entitats o persones, que hagen destacat per les seues labors socials en l’últim any.

Enguany, la Falla Cronista Vicent Beguer i Esteve té l’honor d’haver sigut triada. L’acte del nomenament serà el dia 20 de febrer a les 21:00h en el Saló d’Actes de l’Ajuntament de Torrent, al que estem convidats tots els fallers i falleres de la comissió.

·        Com tots sabem a estes altures d’exercici, hem estat tot l’any realitzant activitats conjuntes amb l’associació ADISTO. Per eixe motiu no podíem faltar a la Presentació de la seua Fallera Major 2009, que es durà a terme el diumenge 22 de febrer a les 11:00h, en els salons de la CAM.

 

Compartix-ho!

Deja un comentario