Èxit de la primera actuació de la «Ronda de Café Teatre, fet per fallers»

Carlos GuimeráDivendres passat, va tindre lloc en el nostre casal la primera de les actuacions previstes en esta iniciativa en què quatre comissions falleres de Torrent s’han unit per a omplir els casals de les seues comissions de teatre fet per fallers durant els divendres del mes de juny.

Mes de cent persones van disfrutar de la vetlada. Arrancava la nit amb la lectura dramatitzada de dos Rondalles Valencianes a càrrec de Rosaura González, Pilar Martínez i Javier Llaosa. Després de la lectura va arribar el torn de la poesia satírica a càrrec de Miguel Ángel Gascó «Tofolet» que va declamar dos poesies falleres carregades de sàtira. Carlos Guimerá, un clàssic en el teatre faller, va omplir l’escenari amb dos monòlegs que va arrancar les rialles del public assistent. Arribaria l’hora de l’artista faller Mario Gual, posant en escena un altre monòleg demostrant que no sols domina l’art de les falles, si no també l’escena. Tancaria la vetlada Cristina Molina, guanyadora del I Concurs de Monòlegs fallers que va organitzar la falla Avinguda les falles del 2012, posant el passador d’or a una excel·lent nit plena de teatre i humor.

La pròxima cita serà el divendres 14 de juny, a les 23 hores, en el casal de la falla Avinguda (c/ Hernández Malillos, 6) en la que actuaran, Carlos Guimerá Jr., Gelan, Vicent Burguera, Marta Ortiz i José Company

Cartell 2ª Actuació Ronda de Café Teatre

Compartix-ho!

Deja un comentario