#cronista2014 arranca.

Concepte de #cronista2014A poc a poc anem donant els primers passos del nostre projecte #cronista2014 que després de l’estiu serà presentat en societat.

De moment ja hem posat en marxa dos iniciatives amb dos de les entitats amb què col·laborem en este projecte, el Centre d’Acció Social del Cercle Catòlic i el Col·lectiu Soterranya.

El nostre projecte tindrà la intenció de despertar inquietuds sobre la idea del bé comú i que la falla, tant com col·lectiu com monuments, estiguen mes prop de la societat.

Porta la teua motxillaLa primera iniciativa que hem posat en marxa és l’Arreplegada de Motxilles per a entregar-les als xiquets i xiquetes usuaris del Centre d’Acció Social del Cercle Catòlic. Tots els divendres de 19:30 a 21:30 podreu portar motxilles en bon estat que ja no useu al casal.

Una altra iniciativa són les Bicinits del Col·lectiu Soterranya, en la que ens inviten a participar. La pròxima serà el dilluns 1 de juliol en què visitaran la platja de l’Arbre del gos en el Saler.

Si voleu estar informats de totes les iniciatives del projecte vos invitem que visiteu el nostre blog Solidaridad en Cronista on a més podeu conéixer els nostres projectes anteriors.

Molta gent, el xicotets llocs, fent menuts gestos, poden canviar el món.

Compartix-ho!

Deja un comentario