Vols estar al dia de totes les notícies de la nostra comissió?

Vols estar al dia de totes les notícies de la nostra comissió? És molt senzill.

Encara que la millor forma sempre és passar-te pel casal, o assistir a les assemblees mensuals (l’últim divendres de mes) , tens moltes ferramentes per a estar al dia de totes les activitats i informació sobre la nostra comissió.

Pàgina web: www.fallacronista.com

En ella teniu totes les notícies de la nostra comissió: actes, activitats, reunions, comunicacions, etc. A més seccions fixes com: Agenda, Loteria, Secretaría,.. i accés a documents, projectes i enllaços a diferents xarxes socials on està present la nostra comissió.
En la mateixa web podreu subscriure-vos per a rebre per correu electrònic tota la informción que s’actualitze en la mateixa. Només heu de desplaçar-vos fins al final de la web i punxar en l’opció «Suscripció per correu electrònic» per a rebre en el vostre correu electrònic totes les actualitzacions que es realitze en la mateixa i així poder estar informats al dia.

Web Falla Cronista

Pàgina Facebook: https://www.facebook.com/fallacronista

La pàgina està enllaçada a la web, i mes xarxes socials, per la qual cosa les actualitzacions en esta són arreplegades en el mur de la pàgina. A més solem publicar fotos dels diferents actes i activitats, moltes vegades en temps real.
Per a seguir-la deureu punxar al «Me gusta» de la mateixa, i també vos recomanem que una vegada la seguiu en el mateix botó de «Me gusta» es desplega un menú en què es troba l’opció «Recibir notificaciones», si el seleccioneu rebreu notificació de cada actualització que es realitze en esta pàgina facebook.

Facebook Falla Cronista
Per a molts actes i activitats es creen «Eventos» si punxeu en “Asistiré” pot ser una forma de portar una agenda en el vostre Smartphone.

Twitter : https://twitter.com/fallacronista

També està enllaçat de les nostres xarxes socials, per la qual cosa la informació en esta xarxa esta actualitzada al moment. Si sou usuaris de Twitter podeu buscar-nos com @fallacronista
Igual que en Facebook podeu configurar-ho perquè vos arriben les notificacions d’actualització només haureu d’anar a la roda de configuració (just al costat del botó de «seguir») i seleccionar «Activar las notificaciones en tu móvil»

Twitter Falla Cronista

Google+: https://plus.google.com/+FallaCronista

És la xarxa social menys usada, encara que també estem presents.
En la mesura que siga possible, igual que en Facebook i Twitter enllaçarem les actualitzacions de la web perquè aquells que useu esta xarxa social podeu estar informats correctament.

Google+ Falla Cronista

Flickr: https://www.flickr.com/photos/fallacronista

No es tracta d’una xarxa social en si, però en Flickr tenim molts àlbums fotogràfics de diferents actes i activitats per exercicis.
Ací pots fer un seguiment fotogràfic de moltes de les nostres activitats.

Flickr Falla Cronista

YouTube: https://www.youtube.com/user/FallaCronista

Tenim el nostre propi canal en què podeu veure alguns vídeos de la nostra comissió presentació de projectes, promos, o notícies aparegudes sobre la nostra comissió en algunes televisions.

YouTube Falla Cronista

A més podeu contactar amb nosaltres en els correus electrònics de secretaria que són:

secretaria@fallacronista.com
secretariafallacronista@hotmail.com

Però com diem al principi, la millor forma d’estar informat és vindre al nostre casal ja que no sols estaràs informat sinó que podràs participar.

Esperem que vos servisca esta informació.

Vos esperem.

Compartix-ho!

Deja un comentario