Vista al Museu Faller de València.

Amb motiu del Dia Internacional dels Museus i en el marc de la candidatura de l’Espai Cultural de les Falles Valencianes a ser reconegut com a patrimoni immaterial de la humanitat, l’Associació d’Estudis Fallers ha programat unes visites guiades al Museu Faller. L’objectiu és contribuir a la posada en valor patrimonial i difusió d’un dels pocs elements materials conservats dels efímers cadafals fallers, els ninots indultats. La seua singularitat etnològica i artística expressa simbòlicament la nostra identitat i projecta en el exterior la nostra festa més universal.

En l’última dècada s’ha anat formant al costat del Museu Faller de València una àrea turística amb projecció cosmopolita, la Ciutat de les Arts i les Ciències. Esta circumstància ha fet que s’haja incrementat el nombre de visites al museu i que la mateixa col·lecció de ninots indultats s’haja vist revaloritzada en la seua singularitat, ja que es tracta, que se sàpia, de l’únic museu del món on les peces són triades, any rere any, per la voluntat popular.

Nostra comissió te reservada una visita guiada programada per a les 17:00 hores de la vesprada del pròxim dissabte 19 de maig, amb una durada aproximada entre 45 minuts i una hora, i totalment gratuïta.

Els grups són d’un màxim de 25 persones, per la qual cosa si esteu interessats a assistir encara queden places disponibles.

Comunicar-ho per correu electrònic a mail@fallacronista.com com a màxim el dijous 17 de maig.

Compartix-ho!

Deja un comentario