Units per Mira’m

La fundació Mira´m i la plataforma solidària de falles «Units per a molts» vam treballar en un projecte conjunt de captació de fons i divulgació de de la fundació.

El projecte consisteix en l’enregistrament del CD «Units per Mira´m» dedicades a les persones amb trastorn de l’espectre autista.

Les cançons seràn cantades pels xiquets de les diferents falles (Borrull-Socors, Santa Maria Micaela , Els General , Pintor Segrelles i Cronista), mentre que els xiquets de la fundació realitzaran els dibuixos de la caratula i de la cartelería.

A pesar que els involucrats en este projecte, que vora la llum a final d’enguany amb la realització , publicació i distribució del CD, col·laboren de manera gratuïta, se cerquen patrocinadors per a cobrir les despeses de producció. Si coneixes a alguna entitat interessada, menuda empresa, o vols col·laborar amb alguna donació, contacta amb la nostra falla , tenim facebook. twiter, web, i com no… en el nostre casal.

Vos deixem la fotos de l’enregistrament realitzat dissabte passat 15 d’octubre amb la participació dels nostres fallers i falleres infantils

Compartix-ho!

Deja un comentario