Tornem de vacacions celebrant el Mig Any

Berenar Mig Any 2006Arranca el nou curs i això ens recorda que en a penes 6 mesos tornarem a tindre plantades les nostres falles en el carrer.

Com és tradició en la nostra comissió des de la seua fundació esta data és motiu per a celebrar el Mig Any amb una jornada lúdica i festiva el 14 de setembre.

Dia de convivència dels fallers infantils de Torrent. Jocs per a els xiquets i xiquetes, truc i paelles.

Les falles de Torrent celebrarem la tornada de les vacacions d’estiu amb un gran dia de convivència on la cultura i la diversió seran els llaços d’unió d’este dia de germanor, sense distincions de falles.

Des de Junta Local Fallera enguany fiquen en marxa un nou projecte, junt amb l’Oficina d’ús i promoció del Valencià i en col·laboració amb totes les falles amb l’objectiu de promoure activitats no-competitives entre els més menuts de cada comissió, fomentant, alhora la cultura valenciana, el patrimoni immaterial i la llengua. A la seua vegada, s’espera fer partícips als pares i fallers adults de les comissions amb activitats lúdiques com un campionat de Truc i un gran fi de festa acompanyat d’un festival de paelles, realitzat per les pròpies  comissions.

Podeu conéixer mes informació sobre la jornada ACÍ.

I a la vesprada el nostre Mig Any.

A les 17:30 hores la delegació d’infantils ha preparat un berenar per a tots els xiquets que assistisquen que serà la prèvia als jocs i castells unflables que donaran començament a les 18:00 hores.

A les 22:00 hores, serà el sopar faixat que donarà pas a les 23:30 hores a la Disc-Mòbil.

Compartix-ho!

Deja un comentario