Tornem de les Vacances.

Arriba el mes de setembre, el mes que dóna començament a un nou curs escolar i el que ens indica que ja estem a 6 mesos de les falles, i com és costum en la nostra comissió ho anem a celebrar.
Divendres 1 de setembre obrirem de nou el casal, pel que podreu passar a arreplegar la loteria de setembre.
 
El dissabte 9 de setembre realitzarem una visita al taller del nostre artista faller on esmorzarem, tot aquell que vullga assistir es podrà apuntar en la llista que posarem en el tauler d’anuncis del casal. (Anirem fins al taller amb els nostres cotxes)
 
El dissabte 16 de setembre serà l’elecció de les falleres majors de Torrent en l’Hort de Trenor i de moment tenim candidata infantil ja que Laura, FMI 2006, s’ha presentat.
 
La següent setmana celebrarem el Mig Any, que enguany dediquem a l’esport.
 
Dijous 21 a les 22:00 hores
Xarrada-col·loqui sobre l’esport en la nostra població. Amb l’assistència dels responsables dels diferents clubs torrentins, una xarrada moderada per la periodista esportiva Cristina Bea.
 
Divendres 22 a les 19:30 hores
Exhibició de Jocs Tradicionals en el carrer.
 
Dissabte 23
A les 18:00 berenar infantil.
A les 19:30 inici de la Tómbola Solidària Mª Ángeles Castells López en favor del Club del Minusvàlid de Torrent. També esta previst les col·laboracions de clubs esportius de Torrent amb activitats com “1 Gol = 1 Euro” o “1 Canastra = 1 Euro” i de la penya del seguidors del Torrent EF, Sang Taronja.
A les 21:30 Sopar popular. Tortilla de creïlla gegant.
A les 23:00 Disc – Mòbil a càrrec de Dj Sergio Sevilla i fi de festa.
 
Divendres 29 de setembre
1a Convocatòria Infantil del Fòrum Faller Torrentí, es comunicarà lloc i horari.

Compartix-ho!

Deja un comentario