“Ronda de Café Teatre, fet per fallers”

Ronda Cafe Teatre, fet per fallersA partir de divendres que ve 7 de juny, els casals d’algunes falles de Torrent, s’ompliran de Teatre.

Quatre comissions falleres torrentines, s’han ajuntat per a realitzar la «Ronda de Café Teatre» en els seus casals durant els divendres del mes de juny.

Monòlegs, màgia, lectures dramatitzades, o poesia, seran les activitats que es programaran en esta primera iniciativa que busca omplir els casals de les comissions participants de tot allò relacionat amb la intrepretación amb la característica que les actuacions seran realitzades per fallers i membres de Cucurucú Teatre.

La ronda donarà començament el divendres 7 de juny en el casal de la Falla Cronista Vicent Beguer i Esteve (c/ Cronista Vicent Beguer, 2 i 4) . El següent casal a acollir la ronda serà el de la Falla Avinguda (c/ Hernández Malillos, 6) el divendres 14 de juny, per a desplaçar-se el 21 de juny al casal de la Falla Ángel del Alcázar (c/ Sant Fermí, 22). Finalitzarà esta primera Ronda de Café Teatre el 28 de juny en el casal de la Falla Av Reina Sofía – Pz Pedro Iturralde (Pz. Pedro Iturralde, 3).

Cartell 1ª actuació

Compartix-ho!

Deja un comentario