Projecte Solidari Cronista 2010

Ahir divendres 26 de juny a les 20:30 hores va tindre lloc en el nostre Casal la presentació del Projecte Solidari Cronista 2010.
 
El responsable de l’àrea de solidaritat, Vicente Ángel va ser l’encarregat de presentar el Projecte Solidari de Cronista per al present exercici explicant els motius pels quals s’havia triat a CARITAS. Segons Vicente "totes les consultes que hem realitzat per a definir el nostre projecte 2010 ens indicaven que els mas necessitats ara com ara eren CARITAS i CREU ROJA" la coincidència va voler que un informe realitze per CARITAS havia sigut notícia el dia anterior en tots els mitjans de comunicació el que confirmava encara més la necessitat unir els nostres esforços solidaris a CARITAS.
 
 
Després de la presentació de les activitats previstes dins del projecte solidari, Pilar Abad, presidenta de CARITAS Interparroquial, va agrair l’esforç que la nostra comissió destinarà als més necessitats i va comentar la situació actual de CARITAS en Torrent.
 
Finalment va ser el nostre president, Vicent Burguera, el qual va transmetre la il·lusió amb què se’n va a treballar en el projecte "no sabem si podrem ajudar molt o poc, però el que tenim molt clar és que posarem el nostre interés a ajudar el màxim que puguem"
 
Pots descarregar-te el Projecte Solidari Cronista 2010 ací
Compartix-ho!

1 comentario en «Projecte Solidari Cronista 2010»

Deja un comentario