Projecte Solidari 2010

que el passat exercici, el projecte solidari cobrirà tot l’exer

El passat exercici 2009 va suposar un canvi en el concepte del projecte solidari de la falla Cronista Vicent Beguer i Esteve de Torrent ja que es va realitzar un projecte integral fent partícip a ADISTO de tota la vida de la nostra falla i viceversa, així , es va dur a terme un projecte en què moltes van ser les accions conjuntes les que van predominar, exposició fotogràfica, participació del grup de teatre Patracolá en el Mig Any, jornada en quads, presentació fallera d’ADISTO, llibret, etc. Tenint com a colofó final la realització del nostre monument infantil per part dels membres d’ADISTO.

Este exercici 2010 l’associació triada ha sigut CARITAS, tal vegada cride l’atenció que una associació com la nostra es plantege realitzar una acció solidaria amb una gran entitat com és CARITAS. En l’actualitat està sent l’encarregada de respondre a necessitats econòmiques, d’integració, d’intervenció directa allí on es fa necessària la seua presència en tan distintes àrees de la societat com poden ser, el treball amb menors, la intervenció amb immigrants, repartiment d’aliment entre els mas necessitats, etc. Per això enguany hem entés que la forma d’arribar als necessitats més pròxims és a través d’una entitat com és CARITAS present en totes les barriades de la nostra població i sempre en primera línia amb els mas necessitats.

Igual cici faller compartint amb CARITAS la vida de la nostra comissió i sent participes els membres de la nostra falla de les activitats de CARITAS.

Compartix-ho!

Deja un comentario