Presentació del CD «Units per Mira´m»

Desde la Fundació Mira’m i la plataforma solidaria de falles “Units pera molts” estem treballant en un projecte conjunt de divulgació i captació de fons.

El projecte consiteix en la gravació del CD “Units per Mira’m”, que conté 10 cançons populars i 2 d’autor dedicades a les persones amb Trastorn de l’espectre Autista (TEA).

La fundació Mira’m es una entidat d’iniciativa social sin ànim de lucre, l’objectiu principal és millorar la qualitat de vida de les persones amb Trastorns de l’espectre Autista (T.E.A) i la de les seues familíes.

Seguint la línea d’activitats de sensibilització e informació amb respecte les persones amb TEA que es realitza en la fundació, i a més poder recaptar fons per continuar conseguint nous objtectius, hem organitzat un concert benèfic de presentació del CD. Concert benèfic «Units per Mira’m» Diumenge día 11 de desembre a las 17.30h en el saló d’actes del Complexe cultural la Petxina.

Les reserves es poden realitzar en la Fundació:
correu electrònic: info@fundaciomiram.org    telf:96 320 90 70

o en les falles de la plataforma “Units per a molts”:
correu electrónico: unitsperamolts@gmail.com

El CD el tindrem disponible a partir del 1 de desembre. Amb un donatiu de 10€ es regalará el CD y una invitació. Segur que tots els que acudim a l’event a més de contribuir a la difusió del treball de la Fundació Mira’m passarem una molt bona estona junts.

Si algú de vosaltres no pot assistir i vol fer una aportació de fila 0,aci teniu el nº de compte: 2100 1865 30 0200128653

Vos adjuntem el cartell i vos agrairem que doneu difusió al missatge per així entre tots poder omplir la sala.

Vos esperem a tots, Gràcies per la vostra col.laboració!

Compartix-ho!

Deja un comentario