Premis Grande

Cronista nominada en els XII Premis Grande.

En la Gala de la Solidaritat que se celebrarà el dijous 19 de febrer es farà entrega dels dits guardons

Amb l’entrega dels premis Grande es guardona i reconeix els projectes més solidaris i altruistes que les falles realitzen durant l’exercici, en ella s’invita a participar a totes les comissions de la Comunitat Valenciana, sense excepció, havent d’aportar la seua documentació amb la major informació possible sobre l’acció social i humanitària que hagen protagonitzat.

Una nova ocasió per a reunir a les comissions més solidàries serà el dijous 19 de febrer a les 20 hores, data en què se celebrarà la Gala de la Solidaritat, que comptarà amb la presència de les Falleres Majors de València i els seus Corts d’Honor.

La gala tindrà lloc en el saló d’actes de la ONCE siti en la G.V. Ramón i Cajal núm. 13. L’acte serà presentat per la periodista Montse Catalá i comptarà amb l’actuació del cantant valencià Donís Salvador, finalista del IV Concurs de la Cançó de la Comunitat «Un abraç a la Solidaritat».

A continuació vos mostrem la relació de les falles nominades, de les 22 que es van presentar, per als premis GRANDE de l’exercici 2008-2009 per orde alfabètic:

FALLES NOMINADES XII PREMIS GRAN

ALBUIXARRES – CAMÍ FONS (ALZIRA)

ALQUERIA DE BELLVER – GARVÍ

CRONISTA VICENT BEGUER I ESTEVE (TORRENT)

DR. GIL I MOR-TE – DR. VILA BARBERÁ

DUC DE GAETA – POBLA DE FARNALS

ESPARTER – MESTRE PLASENCIA

GENERAL LLORENS – DR. MARCO MERENCIANO

ILLES CANÀRIES – TRAFALGAR

MONT DE PIETAT (XIRIVELLA)

PLAÇA DE PATRAIX

PELAYO – MATEMÀTIC MARZAL

PLAÇA DEL DR. COLLADO

PLAÇA PINTOR SEGRELLES

SANCHIS BERGÓN – TÚRIA

SANTA Mª MICAELA – MARTÍ L’HUMÀ

Compartix-ho!

Deja un comentario