Premis Botafocs 2017

Fins al pròxim divendres 11 de novembre s’amplia el termini perquè qualsevol faller envie a secretariafallacronista@hotmail.com  la seua proposta per als Premis Botafocs que enguany celebren la seua segona edició.

Recordeu que els premiats sempre seran triats pel jurat, que està format pels premiats d’edicions anteriors, i que l’objectiu i categories dels premis són;

L’objectiu dels premis és reconéixer a persones i entitats que bé per la seua trajectòria personal, bé per la professional, tenen o han tingut especial implicació social i compromís amb la nostra cultura i tradició.

 

Premi a Entitats i/o Associacions. Organitzacions en les quals es desentrrolla una activitat que promou la cultura i tradició valenciana. (Premi 2016 a la Falla de la Plaça).

Premi individual, persona que professionalment hi ha contribuït a que la festa (entre altres) es mantinga viva i avance, en aquest cas concret pel que fa al disseny (Premi 2016 a Eugeni Simó).

Premi Extraordinari. Persones que han dedicat part important de la seua vida al treball per la festa (Premi 2016 a Alfred Dominguez).

Compartix-ho!

Deja un comentario