Premis Anuals Associació ARTIC

Premios Artic 2008 001

L`Associació d`Alcohòlics Rehabilitats de Torrent i Comarca (ARTIC) entrega ahir, 26 de juny, a les 19.30 hores, els guardons de l`octava edició dels Premis ARTIC, que servixen per a reconéixer totes aquelles persones, entitats i institucions que, per la seua labor solidària, contribuïxen a la millora de la societat.

Els premiats d`enguany seran:
PREMI A LA CONSCIENCIACIÓ, per a la Casa de la Dona, de Quart de Poblet, pel seu treball incansable en la defensa dels drets de la dona davant de la violència de gènere i per l`ajuda que els proporciona en la seua reinserció.

PREMI A LA LABOR SOCIAL per a Creu Roja Torrent, per la seua actuació incondicional davant de qualsevol necessitat, fonamentada sempre en el servici altruista. 

PREMI LA SOLIDARITAT per a la Falla Cronista Vicent Beguer Esteve, per haver sabut despertar el sentit solidari en les falles, més enllà del que sol ser activitats habituals. 

PREMI A LA CONCÒRDIA per al Centre d`Orientació Familiar de Torrent (COF) per la seua dedicació contínua en benefici de la cohesió familiar i la resolució de desencontres, sempre actuant en pro de l`enteniment i el sentit comú.

 
 
Compartix-ho!

1 comentario en «Premis Anuals Associació ARTIC»

Deja un comentario