Per a que no m’oblides

A manera d’una reunió de treball entre els representants de l’assemblea de la Creu Roja de Torrent i membres de la falla Cronista Vicent Beguer i Esteve, va ser presentat el dissabte 26 de juny el projecte solidari 2011 de la falla Cronista Vicent Beguer i Esteve.

"Per a que no m’oblides" és el nom triat per al mateix ja que serà el projecte central i al com anirà destinada la recaptació de la Tómbola Solidària Mª Ángeles Castells López del pròxim mes de setembre.

"Para que no me olvides", serà el projecte que posarà en marxa Creu Roja Torrent destinat a malalts d’Alzheimer en la seua fase inicial amb la finalitat de prevenir i retardar tot el possible les fases mes avançades de la malaltia, intentant que no perden qualitat de vida tant malalts com familiars.

Però seguint la tònica dels últims projectes solidaris dels de Cronista les activitats no es centraran únicament en la Tómbola Solidària si no que es realitzaran durant tot l’exercici diferents actuacions entre Cronista i Creu Roja Torrent. El Rober Cronista, Un quilo un somriure, demostracions i actuacions mediambientals al costat de Creu Roja Joventut són algunes de les activitats que es realitzaran.

Per a José Andreu, president de l’Assemblea de Creu Roja Torrent, “la proposta de Cronista de destinar els fons de la Tómbola Solidària a Creu Roja Torrent, permet posar en marxa un projecte en el qual tenim molta il·lusió com és Para que no me olvides, que tractara de prevenir i millorar la qualitat de vida dels malalts d’Alzheimer en la seua fase inicial amb tallers destinat a això”. Vicent Burguera, president de la falla Cronista Vicent Beguer, també va afegir que “realitzar la nostra activitat solidària amb Creu Roja, ens permet conèixer i participar una gran quantitat d’activitats i accions que ells realitzen, a més d’ajudar a posar en marxa un projecte com Para que no me olvides."

Moment de la reunió amb Creu Roja Torrent

Compartix-ho!

Deja un comentario