Nerea proclamada Fallera Major Infantil 2014 de la nostra comissió

Proclamació NereaDissabte passat 23 de novembre, va tindre lloc en el Restaurant Los Abetos II el sopar en la que seria proclamada Fallera Major Infantil 2014 de la nostra comissió, Nerea Higueras Ramón.

Després del sopar, a la que van assistir familiars, amics i fallers de la nostra comissió, va arribar l’hora dels discursos de despedida de les nostres Falleres Majors 2013, Ángela i María.

Ángela, va agrair a tots aquells que havien aconseguit que «el seu somni haguera sigut millor del que ella hi havia pensat». María en la seua despedida va ressaltar «l’orgull que havia suposat per a ella representar una forma d’entendre les falles»

Sopar de proclamacióDesprés de les despedides va arribar el moment de la proclamació de Nerea, la qual després de rebre la joia que l’acredita, va dirigir unes paraules d’agraïment als seus familiars per recolzar-la en este son i va demanar el desig de «tindre un president infantil i fallera major que li acompanyen en enguany tan important per a ella».

Discurs de NereaFinalitzat l’acte protocol·lari va arribar el moment mes distés en el que els amics i familiars de Nerea la van sorprendre amb un vídeo que faria un recorregut per la seua vida, finalitzant amb missatges de felicitació cap a la nostra Fallera Major Infantil.

Compartix-ho!

Deja un comentario