Les nostres Falleres Majors ja estan exaltades.

María i Ángela, FFMM Cronista 2013El passat 12 de gener va ser Ángela Martínez Puig la que va ser presentada i exaltada com a Fallera Major Infantil 2013. Acompanyada pel nostre president infantil, Carlos Solana Silla, va rebre de mans de la Fallera Major Infantil 2012, María Ortí Medina, la banda que li acredita com a màxima representant de la comissió infantil per al present exercici.
Laia SalesPer a això nostra comissió va triar una temàtica circense en la què components del grup de teatre infantil comparaven la il·lusió del món del circ amb la il·lusió de les falles, a més també va comptar amb la participació d’acròbates de Dinamic i l’apoteosi va ser a càrrec de Laia Sales (Decopivolta Teatre) vinculats familiarment a Ángela.
Les encarregades d’exaltar a Ángela serien tres de les seues amigues amb les què ha compartit des de el seu naiximent moments fallers en Cronista. Noelia González, Mª Amparo Gascón i Marta Muñoz, van posar el toc emotiu en l’acte.

Exaltació FMI Cronista 2013

Aproposit majorEl divendres 18 de gener seria María Andreu Bronchud la va ser exaltada com a Fallera Major 2013. Per a això van posar en escena l’aproposit “La presentació de final al principi per a tornar a començar», un text carregat de sàtira i autocritica.
Després de presentar a la comissió major, la Fallera Major 2012, Ana Cristina Puig Navarro va imposar la banda que acredita María com a màxima representant del present exercici.
Albert Andreu, cosí de María, seria l’encarregat d’exaltar-la com a Fallera Major, ja que ambdós han crescut com a fallers des dels inicis de la comissió.

Exaltació FM Cronista 2013

Compartix-ho!

Deja un comentario