Informació de l’última assemblea. Abril 2013

AgendaDivendres passat va tindre lloc la primera junta ordinària de l’exercici en què es va presentar la nova junta directiva sent esta aprovada pels presents. A més es van comunicar les pròximes activitats que es van a realitzar en la nostra comissió i que vos passem a detallar.

El dimarts 30 d’abril a partir de les 19:00 hores la delegació d’infantils a preparat un taller de manualitats per al Dia de la Mare.

El dijous 2 de maig a la 17:30 hores hem quedat en l’estació de Metro Avinguda per a anar a «Nuevo Centro» per a participar en el mural fotogràfic que «Estic en els Desamparats» a organitzat a favor de la «Fundación MAIDES».

El dissabte 4 de maig a partir de les 16:00 hores se celebrarà el XVII Concurs Creus de Maig «Raquel Pérez Villa» per ella estarem realitzant la nostra creu el divendres 3 de maig en el casal.

El dissabte 11 de maig a partir de les 19:00 hores tindrem «Festa Flamenca» en el casal, amb «quinto y tapa»«rebujito» i l’actuació del quadro flamenc «Jaleo y Compás» a les 22:00 hores.

A més també es va anunciar la renovació dels nostres artistes fallers per al present exercici, per tant Miguel Hernández serà el responsable de realitzar la nostra falla infantil i Miguel Balaguer la falla major.

Un altre tema important que del que es va informar és que igual que la resta de falles i JLF hem d’adaptar-nos a la Llei de Protecció de dades, per això des de secretaria ja s’està treballant en això i durant la setmana que ve ampliarem la informació.

Si voleu estar informat de les activitats programades per la nostra comissió no oblideu visitar l’agenda d’esta mateixa web. En ella anirem actualitzant les activitats que des de les diferents delegacions es programen.

Recordem que l’horari per a arreplegar la loteria mensual és els 2 primers divendres de cada mes de 19:30 a 22:00 hores, en cas no arreplegar-la eixos dies es passarà a beneficis.

Compartix-ho!

Deja un comentario