I Edició Premis Botafocs

En assemblea general celebrada el 26 de febrer del 2016, la nostra comissió ha decidit la creació dels Premis Botafocs en els quals es reconeixerà la labor d’entitats i persones que per la seua trajectòria personal o professional tinguen especial implicació i compromís amb la nostra cultura, tradicions i compromís social, valors que sempre va defensar D. Vicente Beguer Esteve, pel que el pseudònim dóna nom als premis.

Els premis seran anuals i s’atorgaran 3 en cada edició:

  • A una entitat o associació
  • un premi individual
  • i un Premi Extraordinari pel què es reconeixerà tota una trajectòria.

En la mateixa assemblea es va aprovar per unanimitat atorgar els Premis Botafocs 2016 a:

Falla de la Plaça de Torrent, la primera comissió fallera torrentina en la seua celebració del seu 75 aniversari.

Eugenio Simó Muñoz, dissenyador gràfic que ha aportat els seus dissenys en multitud de celebracions festives i tradicionals de la nostra població, així com la seua col·laboració en diferents publicacions festives i culturals de Torrent.

Premi Extraordinari a: Alfred Domínguez Ibáñez, per la seua trajectòria i compromís amb la cultura i el teixit associatiu de la nostra població.

En les pròximes edicions dels Premis Botafocs, el jurat estarà format pels premiats de l’edició anterior actuant com a secretari del mateix el/la president/a de la nostra comissió, que valoraran entre les propostes que es realitzen través de la junta directiva de la nostra falla, de membres de la mateixa, o del propi jurat.

L’acte d’entrega de la primera edició dels Premis Botafocs serà el pròxim 7 de març 2016, a les 20:30 hores en el nostre casal, c/ Cronista Vicent Beguer, 2 i 4 Torrent.

Vos esperem.

Compartix-ho!

Deja un comentario