Estem en la final

Ahir va tindre lloc la semifinal del Campionat de Futbol Sala Femení en la què el nostre equip va véncer 6 – 1 a la falla Saragossa – Parc Central classificant-se així per a la final que es jugarà divendres que ve 29 de juny contra la falla Sant Roc.

En la competició de Futbol 7 Infantil els nostres xiquets van caure en quarts de final el passat 25 de juny, això sí que lluitant fins al final, contra la falla Segon Tram. Enhorabona per l’excel·lent campionat que heu realitzat.

També el 25 juny l’equip de Futbol 7 de majors va jugar un partit mes de la primera fase contra la falla Carrer Toledo guanyant 8 – 3. D’esta primera fase només queda un partit contra la falla Ramón y Cajal que tindrà lloc el pròxim 2 de juliol.