Es va celebrar la Tómbola Solidària Mª Ángeles Castells López a favor de Creu Roja Torrent.

Per a què no m’oblides, projecte solidari del present exercici en què els fons recaptats aniran destinats per a iniciar un programa de prevenció de malalties neurodegeneratives, arranca amb els prop de 1000 euros recaptats que serviran perquè este nou programa de Creu Roja Torrent siga una realitat.

El casal Les Terretes va arreplegar una vegada més una important afluència de fallers i veïns en la cita solidària de la falla Cronista Vicent Beguer i Esteve. Tampoc van voler faltar a la mateixa membres de la corporació municipal.

A més també estava present durant la realització de la Tómbola, la Fundació infantil Ronald McDonald, fundació que té com a objectiu la construcció i manteniment de les Casas Ronald McDonald a Espanya, llars fora de la llar per a aquells xiquets que, junt amb els seus familiars, es traslladen lluny de la seua residència habitual per a rebre tractament mèdic de llarga duració i que tenen previst la construcció de la primera casa a València l’any que ve.

Els més menuts, a més de amb els prop de 700 regals, van disfrutar coneixent de primera mà les interioritats de les ambulàncies de la Creu Roja, voluntaris de l’entitat van mostrar tot l’equipament d’una forma molt divertida.

Compartix-ho!

1 comentario en «Es va celebrar la Tómbola Solidària Mª Ángeles Castells López a favor de Creu Roja Torrent.»

Deja un comentario