En marxa el Primer Campionat de Truc de l’Agrupació de Falles de Torrent.

L’Agrupació de Falles de Torrent organitzarà el seu I Campionat de Truc OBERT a tot aquell que desitge participar.

La inscripció per a participar en el mateix serà de 30 Euros per parella, amb la que cada parella a més de la participació en el torneig tindrà dret a l’esmorzar i el menjar durant la celebració del mateix.

Els participants podran optar a importants premis, la parella guanyadora d’este primer campionat es portarà 1.000 euros, els subcampions 400 euros, el tercers classificats 100 euros i els quarts un parell de pernils.

El torneig tindrà lloc el pròxim 16 de juny 2012 en l’Àgora del Parc Central de Torrent, i les inscripcions prèvies es poden realitzar fins al 13 de juny 2012 tant per correu electrònic a agrupaciofallestorrent@gmail.com, entregant el full d’inscripció en qualsevol dels casals de les comissions que formen l’agrupació, o cridant al mòbil 633799073.

El pagament de les inscripcions es pot realitzar en el compte:

3118-0010-21-2413293412, indicant en l’ingrés ‘I Campionat Truc Agrupació’ i el nom de la parella inscrita.

Volem recalcar que el campionat és obert pel que hi poden participar, fallers i no fallers, així com de qualsevol població que ho desitge.

A més en este I Campionat s’ha volgut col·laborar amb l’Associació Juvenil Nova Vida, destinant a esta entitat benèfica part de les inscripcions del Torneig.

Per a ampliar la informació podeu cridar Rafael López, president de l’Agrupació de Falles de Torrent, mòbil 633799073

Compartix-ho!

Deja un comentario