El nostre projecte «L’esperança és un espill penjat en el futur» premiat per la Fundació Horta Sud i Caixa Popular

La Fundació Horta Sud i Caixa Popular han concedit ajudes econòmiques a diferents projectes associatius comarcals, dins del Programa de Cooperació amb les Associacions de la Comarca de l’Horta. Amb aquesta convocatòria aquestes dues entitats pretenen impulsar i enfortir el teixit associatiu de la comarca com a fonament per a la participació i la convivència. En la convocatòria d’aquest any s’han presentat 33 projectes en els quals participen 190 associacions de tot tipus. Els projectes han de promoure la col·laboració entre associacions dins d’una mateixa localitat o en l’àmbit comarcal.

Els projectes premiats es realitzaran durant el proper any en les localitats de: Alaquàs, Aldaia, Torrent, Museros, Manises, Mislata i Xirivella.

Les activitats previstes estan orientades a la divulgació de valors dins de la societat valenciana, destacant el paper del treball en xarxa de les associacions en aquesta tasca.

Acte de lliurament del Programa de Cooperació amb associacions de la comarca de l’Horta serà el dijous 9 de febrer a les 19:30 h. en el Centre Jove de Xirivella,  Carrer Levante UD, 2 (junt al Parc Clara Campoamor), entrada lliure.

Els projectes seleccionats han estat els següents:

 •“La història d’Alaquàs als centris educatius del Municipi” presentat per Col·lectiu Quaderns d’Investigació i InterAmpa Alaquàs (CEIP Bonavista, CEIO Vila d’Alquàs, CEIP Sánchis Almiñano, CEIP González Gallarza, CEIP Ciutat de Cremona, Escoleta Infantil l’Alqueria, IES Faustí Barberà, IES Clara Campoamor, Col·legi Primària Mare de Déu de lOlivar, Col·legi Secundària Mare de Déu de l’Olivar, Col·legi de Primària Mare Josefa Campos, Col·legi Secundària Mare Josefa Campos.) import de l’ajuda 1.500 €.

“Recuperar l’Horta és possible i necessari” presentat per Gent de l’Horta, Grup d’educació Ambiental d’Aldaia, Coordinadora Ecologista i Veïnal d’Aldaia, Filà el Va penar d’Alaquàs, Ecomediterrània, Hort ecològic Pachamama, Kol·lectiu Arreu de tabalet i dolçaines, A. Cultural per la Normalització Lingüística, Enginyeria sense fronteres, import de l’ajuda 1.500 €.

“Interculturalitat: escola i comunitat obertes al món” presentat pel AMPA del CEIP Blasco Ibáñez i l’Associació de veïnes i veïns de Museros, import de l’ajuda 1.000 €.

“Oci nocturn” presentat per Menys Graus, Consell de la Joventut de Mislata, Esplai Tabalet, Sushi Team, Asos i compassos, Teatre Vees i Incidència Detectada import de l’ajuda 1.000 €.

“Educant per a la solidaritat i la integració” presentat per la Falla Mont de Pietat i 20 associacions més, import de l’ajuda 1.500 €.

“L’esperança és un espill penjat del futur” presentat per la Associació cultural falla Cronista Vicent Beguer Esteve, amb la col·laboració de  Moviment contra la Intolerància, Institut Espill, Artic, Casa de la Dona, COF Cercle Catòlic de Torrent, Ajuda en Acció, Global Humanitària, Nova Vida , import de l’ajuda 1.500 €.

“Trobada d’associacions 2012” presentat per l’Escola d’animació de Cases de Joventut, Federació de Cases de Joventut, Associació d’Esplais Valencians, Fundació Moviment Ciutadà, Associació de dons Antares, Associació de Veïns Sant Francisco, Club de Muntanya, i Associació Impuls, import de l’ajuda 1.000 €.

Compartix-ho!

Deja un comentario