Descrobrint Torrent

El pròxim 3 d’octubre Descobrirem Torrent.
 
Que és Descobrint Torrent?
 
Es tracta d’una activitat dirigida als infantils que naix de la unió de Cronista, Adisto i Artic. En aquesta ocasió ens uneix la convivència dels nostres socis-membres, la necessitat de conèixer el nostre entorn més proper i la possibilitat de fer-lo amb persones de diferents àmbits als nostres habituals, així Descobrint Torrent, sorgeix com una jornada de convivència, de barreja de persones augmentant així les possibilitats d’integració de tots i cadascun dels nostres membres.
 
Per a tots és necessari conèixer l’entorn en el qual vam residir no només el mitjà físic sinó conèixer la història, les tradicions, els costums, monuments, perquè no es perden ni caiguen en l’oblit. Esta activitat pretén donar a conèixer les diferents zones de Torrent mostrant tots els aspectes anteriorment assenyalats.
 
 
Objectius
  
1.-Conèixer el centre històric de Torrent.
 
2.-Facilitar la relació entre els membres de les nostres associacions.
 
3.-Passar un dia de convivència coneixent el centre històric del nostre poble.
 
Activitat
 
Els membres d’ambdos Associacions (Cronista i Adisto) formaran equips mixts de membres de les dos, sent dividits en sis grups, cada grup durà un distintiu d’un color distint. El lloc d’eixida serà la Torre de Torrent a les 10:15. Cada grup rebrà un sobre amb les pistes per a començar a descobrir Torrent.
 
A tots els participants se’ls donarà esmorzar durant l’activitat.
 
MOLT IMPORTANT
Si vols participar i descobrir Torrent d’una forma divertida, no dubtes en passar-te per en casal i apuntar-te en el tauler d’anuncis.
Compartix-ho!

Deja un comentario