Dates i dades a tindre en compte

Perquè no vos avorriu, en la falla tenim una interessant quantitat d’activitats per a estos dies fins a arribar a la nostra setmana gran de falles.

Dissabte 26 de febrer:

A les 9:00 hores hem quedat en el casal per a anar a arreplegar les últimes peces de la nostra falla (o el que siga el que plantarem) gran.

A les 10:00 hores s’inicia la jornada de Germanor Fallera en Parc central organitzada per Junta Local Fallera i que donarà començament amb un esmorzar popular (els tiquets estan en el casal). Al mig dia es realitzaran paelles, cada falla s’emportarà el seu arreglament per a això.

A les 18:00 hores concentració per a assistir a la Crida en la Torre. Enguany s’habilitaran 2 zones clarament marcades: Un recinte per a tot aquell que assistisca a la crida vestit amb valencià/a i un altre per a aquells que ho facen amb brusa o de particular.

A la nit i després del sopar en el casal continuarem amb els últims detalls de la cavalcada del ninot infantil.

Diumenge 27 de febrer:

10:30 hores concentració en el casal per a maquillatge dels xiquets que participen en la Cavalcada del Ninot Infantil.

18:30 hores Berenar Infantil en el casal

Dilluns 28 de febrer:

Des de les 19:30 hores donarem començament a la preparació de la Cavalcada del Ninot major.

Durant tota la setmana a partir de les 19:30 hores estarem en el casal preparant la cavalcada del ninot major i les seues disfresses.

Dissabte 5 de març:

18:00 hores Concentració en el casal per a assistir a la Cavalcada del Ninot Major.

Aclariment dubtes Tresoreria i Loteria

Els dies 7 i 8 de març de 19:30 hores a 21:00 hores, podeu acostar-vos al casal per a aclariment de dubtes referents al pagament de quotes, loteria, anuncis del llibret per família, etc.

Repartiment de Llibret 2011 i Tiquets

Els dies 7, 8, 9 , 10 i 11 de març des de les 19:30 hores fins a les 21:00 hores, es realitzarà el repartiment del llibrets i tiquets a cada faller (5 tiquets de combinats per adult i 5 tiquets de refrescos per infantil). A més es podran adquirir bons de consumicions anticipats, 10 tiquets de combinat 25 euros.

Compartix-ho!

Deja un comentario