Crónica 1er partit Futbol Sala Femení

Dilluns 6 a les 21:30 començà el primer partit del campionat faller de futbol sala femení contra la falla Reina Sofia i va acabar amb victòria de les nostres xiques per 4-1, l’equip format per Rebeca Teruel,Patricia Tortola,Marta Ortiz,Paula Hernandez,Marta Peiró i María Ortiz va dominar el partit des del xiulit inicial i en un començament de partit molt bo en el que dos gols de Marta Peiró encarrilaren el partit, però el bon joc del nostre equip no s’acabà i continuaren creant ocasions i en una d’aquestes altra vegada més Marta Peiró anotava el tercer del seu compte particular que ens permetia agafar la segona part amb més tranquil·litat.
Amb el començament de la segona part el partit continuà igual amb moltes ocasions nostres, però la pilota no volia entrar,fins i tot en 3 ocasions la pilota acabà al pal, tanta errada de cara a gol va donar vida a l’equip de la falla Reina Sofia que va crear alguna ocasió, però es trobaren amb les encertades intervencions de la nostra portera Rebeca, a la meitat de la segona part Maria Ortiz feia el 4-0 i a falta de 20 segons per a acabar el partit, les xiques de la falla Reina Sofia feien el 4-1 definitiu, gran partit per part del nostre equip, esperem que continuen aixi i aquest no siga el únic partit guanyat d’aquest campionat.
Proper partit Dijous 9 a les 21:30 al pavelló Villa Carme: Cronista Vicent Beguer i Esteve – Sant Gregori.

Crónica del partit: Albert Andreu Bartual.