Convocat el XVII Concurs de Creus de Maig Raquel Pérez Vila.

XVII Concurs Creus de maigUn any més l’A.C. Falla Cronista Vicent Beguer i Esteve convoca el Concurs de Creus de Maig entre les Falles i Associacions de Torrent.
En el mateix podran participar totes les comissions censades a Junta Local Fallera de Torrent i associacions torrentines que ho desitgen indicant en el casal de la falla organitzadora, C/ Cronista Vicent Beguer, 2 y 4, el lloc on es plantarà la creu abans del dijous 2 de maig, fent us de la fulla d’inscripció que es pot descarregar en esta mateixa web en els Documents Cronista. Previamente es deurà confirmar la participació a la direcció de correu secretaria@fallacronista.com indicant les dades que es demanen a la fulla d’inscripció:
– Falla / Associció
– Modalitat de la creu Flor natural / Manualitats
– Direcció plantà de la Creu

Recordem que tots els permisos per a la instal·lació de la creu en la via pública seran per compte de cada comissió / associació participant, així com la retirada de la via pública de la mateixa.

Les creus hauran de quedar instal·lades el dissabte 4 de maig a les 16:00 hores moment que començarà el jurat la valoració de les creus participants.
L’obertura de sobres serà el mateix dia 4 de maig a les 20:00 hores en el casal de la falla organizadora, i posteriorment s’oferirà un vi d’honor a tots els assistents.

Els premis que s’atorgaran son:
Concurs de Falles
– Millor creu de flor natural. Dotat amb 250 € i trofeu.
– Millor creu de manualitats. Dotat amb 100 € i trofeu.
– Premi a l’originalitat 50€.

Concurs d’Associacions Premi Círculo Católico
– Millor creu de flor natural. Dotat amb 150 € i trofeu.
– Millor creu de manualitats. Dotat amb 100 € i trofeu.
– Premi a la originalitat.

Bases Concurs Associacions

Bases Concurs Falles

Compartix-ho!

Deja un comentario