Coneixes la campanya «NADAL SOLIDARI»?

Nada SolidariConeixes la campanya «NADAL SOLIDARI»?
Es tracta d’una arreplega d’aliments en diferents punts de la nostra població. Tots els aliments es destinaran al Punt d’Aliments Municipal, que atén a 6.000 torrentinos, entre ells molts xiquets. Encara que és difícil de quantificar, servisca com a exemple que es repartixen DIÀRIAMENT 500 litres de llet, 150 d’oli, 340 Kg de creïlles, 100 Kg d’arròs, entre altres.

Per això, ens sol·liciten la nostra col·laboració i difusió a través de la nostra organització per a aconseguir el major èxit possible. Sabem que sou coneixedors que es poden entregar aliments durant tot l’any, en el Punt d’Aliments del carrer Benemérita Guàrdia Civil, ja que molts de nosaltres ja hem realitzat aportacions.

Com a suport a esta campanya, s’ampliarà a dos punts més d’arreplega que seran atesos per voluntaris de diferents associacions i ONG’s del municipi, del 3 de Desembre al 3 de Gener.

  • De dilluns a divendres, de 10:00 a 13:00 i de 17:00 a 20:00
    Punt d’arreplega, AVINGUDA AL VEDAT (FRONT AJUNTAMENT)
  • Dissabtes i diumenges, de 10:00 a 13:00
    Punt d’arreplega AVINGUDA AL VEDAT (ENTRE GENARO PALAU I REINA SOFIA)

Tenim un punt d’arreplega prop de la nostra demarcació, ara més que mai podem realitzar un esforç entre tots perquè el Nadal puga arribar a totes les llars.

Podeu seguir l’activitat del Punt d’Aliments en la seua pàgina de Facebook

Compartix-ho!

Deja un comentario