“Cerca de nuestros mayores” presentat per Associació de discapacitats de Torrent, Artic i la Falla Cronista Vicent Beguer i Esteve de Torrent, premiat per la Fundació Horta Sud i Caixa Popular

La Fundació Horta Sud lliura a Alaquàs les ajudes als programes de cooperació amb associacions de la comarca

Integració, cultura, formació i ecologia són algunes de les claus dels projectes guardonats en aquesta edició


La Fundació Horta Sud, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alaquàs i Caixa Popular, han lliurat les ajudes del Programa de Cooperació amb associacions de la comarca de l’Horta. Integració, cultura, formació i ecologia són algunes de les claus del projectes guardonats en aquesta edició.


El president de la Fundació Horta Sud, Alfred Domínguez ha remarcat com aquest any “han destacat les iniciatives interassociatives entre entitats de la comarca”, eixint així, de l’endogàmia que pateix aquest col·lectiu. Per la seua part, l’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García, ha incidit en el fet de que “accions com aquestes reforcen la identitat col·lectiva i aprofundeixen en l’objectiu compartit de fer comarca”.


La primera ajuda dotada amb 1000 euros ha segut per al projecte “Veus i mans” presentat per la Xarxa Social del Parc, Koordinadora de Kol·lectius del Park, Kol·lectiu de Joves del Park, Plataforma d’iniciatives socials, Associació de veïns del Parc-Els Alfalars, Associació les 4 Roses i ACR Utopia XXI.


La segona ajuda concedida i dotada amb 1000 euros ha estat per al projecte “Encuentro de culturas” presentat pel Centro Cultural Extremeño de Alaquàs, el Centro Cultural Rociero Andaluz i Grup de Ball de Torrent, Asociación Cultural de Castilla La Mancha de Quart de Poblet.


La tercera ajuda dotada amb 1000 euros ha estat per al projecte: “La normalització lingüística a l’Horta” presentat per Escola Valenciana, La Coordinadora pel Valencià de l’Horta Nord, l’Associació d’Alumnes, Pares i Professors per l’Ensenyament Públic en Valencià, Guaix-Coordinadora pel Valencià de l’Horta Sud i l’associació juvenil Reviscola.


La quarta ajuda concedida i dotada amb 1250 euros ha sigut per al projecte: “Formació per a la integració i la inserció de dones immigrants” presentat per Càrites Interparroquial d’Alaquàs i SOADI.


La cinquena ajuda dotada amb 1250 euros ha sigut per al projecte: “Cerca de nuestros mayores” presentat per Associació de discapacitats de Torrent, Artic i la Falla Cronista Vicent Beguer i Esteve de Torrent.


La sisena ajuda concedida i dotada amb 1.500 euros “L’hort ecològic: una alternativa a l’oci, educació i recreació del temps lliure” presentat per l’associació Animacció, conjuntament amb Scouts Pas de Pi, AMIAR, Centre Excursionista, Centre Juvenil, tots ells d’Alaquàs, els centres escolars del municipi i Intermón i el Grup Scout de la Fonteta de Sant Lluís.


La setena ajuda concedida i dotada amb 3.000 euros ha sigut per al projecte: “Escola de ciutadania d’associacions de l’Horta Sud” presentat per la Fundació Movimiento Ciudadano, Associació de Dones Antares, A.V. Barrio San Francisco de Manises, Club de Montaña de Manises, Associació Impuls, Associació Asterisco, C.J. l’Amagatall i la Cebollera, Trajecte Associats, Federació de Cases de Joventut de la C.V., Associació d’Esplais Valencians, C.J. Sauquala d’Alaquàs, Esplai Mislata, Esplai Omet de Picassent, amb 3.000 €.

Compartix-ho!

Deja un comentario