Campions del XXIX campionat Faller de Galotxa Falla Plaça Sant Roc

Campions del XXIX campionat Faller de Galotxa Falla Plaça Sant Roc
El regidor d’esports, Miguel Monterde es compromet a remodelar el trinquet de Torrent per a la propera edició del campionat.

El passat dijous 16 de juliol es van reunir diferents autoritats, jugadors i amics del món faller de Torrent per a cel.lebrar el lliurament de trofeus del campionat de Galotxa Falla Plaça Sant Roc. En aquesta edició la nostra comissió es va alçar amb el triomf mentres que la falla Camí Reial va aconseguir el segon lloc i la falla Sedaví el tercer.

La falla Sant Roc va voler aprofitar l’acte per reivindicar una vegada més la rehabilitació i condicionament del trinquet del carrer València la petició va tenir resposta en el mateix acte donada pel regidor d’esports, Miguel Monterde qui comunicà el seu compromís de posar en marxa el trinquet per a la pròxima XXX edició del campionat.

En aquesta ocasió, a més de les falles vencedores, el campionat va comptar amb la participació de les falles Santa Lucia, Toledo, Sant Gregori, Saragossa, Ángel del Alcazar, Cotxera, Sants Patrons i la pròpia comissió organitzadora.

El president de la comissió, Javier Serer, aprofita l’acte per agrair el suport de l’Ajuntament de Torrent, la Fundació Municipal d’Esports i els propis fallers que van fer possible la cel.lebració d’aquest campionat.

 

Agraiments a la falla Sant Roc per l’informació i per la foto.

Compartix-ho!

Deja un comentario