Alba exaltada com Fallera Major Infantil de Cronista

La protecció de la naturalesa i de la falla va ser el tema triat per a presentar la nostra màxima representant infantil.

El decorat estava completament realitzat amb material reciclat, botelles de plàstic, tetra-briks i caixes de cartó es van transformar en flors, arbres i animals del bosc.

El Teatre Llar Antonià de Torrent va acollir la vesprada del 8 de gener l’Exaltació de la nostra Fallera Major Infantil, Alba Ramírez García, i la presentació de la comissió infantil. L’acte, presentat per Blanca Rocio i Marta, va tenir com tema principal la importància que té cuidar la nostra naturalesa, l’entorn que ens envolta, per a passar a realitzar una similitud d’estos valors a una comissió fallera de la mà de membres del grup de teatre “Les Varietets” de la nostra comissió infantil, que van representar com serien les falles si els fallers no es preocuparen per les diferents feines que hi ha en les comissions falleres i solament pensaren en si mateixos.

Després de l’actuació es va donar pas a la part protocol·lària de l’acte. Per a això, el president infantil per al present exercici, Rafael Ramírez García, va ser el primer a accedir a l’escenari per a rebre a tots els xiquets de la comissió. Després dels xiquets arribaria l’hora que Ana Muñoz Lerma, Fallera Major Infantil 2010, pujara a l’escenari per a imposar a totes les xiquetes la insígnia de la comissió, arribant al moment mes emotiu quan Alba Ramírez García va ser nomenada com Fallera Major Infantil 2011 acompanya d’unes paraules en «off» dedicades per les seues amigues de la falla. Alba va accedir al centre de l’escenari, on un decorat realitzat íntegrament amb material reciclat (botelles de plàstic, tetra-briks, caixes de cartó) representava una escena de la naturalesa completada per les components de la comissió infantil.

Ana seria l’encarregada d’imposar a Alba la banda que l’acreditarà com màxima representant de la comissió infantil per al present exercici

Una vegada nomenada Alba arribaria el moment de la seua exaltació, i per a això contarem amb la presència de Rafael Comín Chiner, presentador del programa “Vents de Festa” de la Televisió Municipal de València, que va contar amb la complicitat d’Ana Hernández, amiga d’Alba, que va ser l’encarregada de contar un conte en el qual Alba i “Rafeta” eren els protagonistes.

Una vegada finalitzada la part protocol·lària arribaria l’hora de l’homenatge. La primera a felicitar a Alba i Rafa seria la nostra Fallera Major 2011, Candy Gómez Martínez, acompanyada del nostre president, Vicent Burguera Fernández. Després d’ells, seria la Fallera Major Infantil de Torrent, Amparo Taberner Moncholí, al costat de la seua Cort d’Honor, la qual felicitaria als nostres representants, moment en el que a més s’incorporaria Ana Muñoz a la Cort d’Honor, lloc en el qual Ana representarà a la nostra comissió en les falles 2011.
Després de la Fallera Major Infantil serien els representants de les falles de la nostra població els que felicitarien a Alba i Rafa en un dia tan important per a ells.

Podeu veure mes fotos en les pàgines flickr i facebook de la falla.

Compartix-ho!

1 comentario en «Alba exaltada com Fallera Major Infantil de Cronista»

Deja un comentario