Tele Marató amb Sorpresa final

Carlos Galiana i Ángeles Hernández presentadors del Tele MaratóEl divendres 17 de gener a les 22.00 hores, va ser la presentació de la nostra comissió major.
Un apropòsit a manera de Tele Marató per a recaptar fons per a les inversions de la Generalitat en Torrent va posar en escena diversos números musicals, que van arrancar els somriures dels presents. Per a presentar la gala comptarem amb dos presentadors d’excepció, vinguts de més enllà del barranc, com són Ángeles Hernández i Carlos Galiana.
També comptarem amb la participació d’un número musical realitzat per components de la falla Santa Llucia.
Per a finalitzar la “gala televisiva” es va realitzar la presentació de nostra comissió major, però una vegada va finalitzar esta i quan tot preveia que s’anava a donar per finalitzat l’acte, van accedir novament a escena Ángeles Hernández i Carlos Galiana indicant que tenien un missatge per a entregar a un dels presents.
Yolanda es nomenada Fallera Major 2014El missatge era per al nostre president, el qual va haver de llegir-ho en directe i no era un altre que el nomenament de Yolanda Talens Garcia-Rayo com a Fallera Major per a les falles 2014.
A partir d’eixe moment la sàtira i les rialles donaven pas a l’emoció, ja que tant Fernando com Yolanda eren desconeixedors del contingut del sobre-missatge.
Yolanda, FM 2014 i Nerea, FMI 2014Un altre dels moments emotius va ser quan el fill de Yolanda i Fernando, Adrià, va pujar la banda de Fallera Major acompanyat per Ángela que portava el pergamí.
La primera en donar l’enhorabona a Yolanda seria nostra Fallera Major Infantil Nerea.

Una vegada finalitzat l’acte Yolanda va rebre multitud de mostres d’afecte i alegria per part de tots els presents en el Teatre Llar Antonià.

Yolanda i Fernando

Ja en el casal, Yolanda va rebre l’enhorabona dels representants de les falles torrentinas, i de Beatriz Fernández, Fallera Major de Torrent i la seua Cort d’Honor.

Podeu veure les fotos de l’acte en l’àlbum de la nostra pàgina facebook ACÍ

Compartix-ho!

Deja un comentario