«Premio Lonja» a la Solidaritat

Falla gran 2014Estem d’enhorabona.

La comissió fallera de la plaça del Dr. Collado ha donat a conéixer els “Premios Lonja” en la seua XI Edició, i ha tingut a bé l’atorgar a la Falla Cronista Vicent Beguer i Esteve de Torrent el “Premio Lonja” a la Solidaritat per la labor social i solidària de la nostra comissió.

Estos premis tenen per objectiu el reconeixement d’aquelles persones o entitats que s’han significat per tindre rellevància en l’àmbit professional, social o cultural així com en la història i actualitat de la falla o del món de les falles en general.

Per a nosaltres este premi és molt important per diversos motius.
Perquè l’atorga una comissió centenària i mítica del Cap i Casal que va ser una de les precursores de la Solidaritat feta per fallers com és la Falla de la Plaça del Doctor Collado.
Perquè es tracta d’un premi que s’atorga per la trajectòria i al qual no has d’inscriure’t, ni presentar-te.
Perquè el nivell dels premiats en les edicions anteriors és d’importància i rellevància. Compartir Premi una humil comissió fallera torrentina com a nostra amb Juan Crespo Celda i Manuel Andrés Villar, que amb el seu suport garantiren l’exit dels Jocs Solidaris, l’Associació Valenciana de la Caritat, la Falla Santa Maria Micaela – Martí l’Humà, Payasospital, el Col•legi Imperial de xiquets Òrfens Sant Vicent Ferrer, la Fundació Pedro Cavadas, Médicos sin Fronteras i el Banc d’Aliments de València, ens enorgullix.

El pròxim 31 d’octubre a les 19:30 hores serà la Gala d’entrega dels «Premios Lonja» i el Premi Salvador Debón 2014 en la Sala de l’Espai Cultural del El Corte Inglés de Colón.

Volem donar l’enhorabona a la resta de premiats en les diferents categories del Premio Lonja

Cendra Digital, Premi «Lonja» de Comunicació
Falla Lope de Vega de València , Premi Especial «Lonja»
Junta Central Fallera, Premi Extraordinari «Lonja»

I per descomptat a l’artista Ivan Tortajada per la seua gran projecció i eixe merescut Premi Salvador Debón.

Des d’ací volem agrair a la Falla de la Plaça del Doctor Collado de València este reconeixement que ens anima inclús mes a continuar treballant és els nostres projectes solidaris.

premios-lonja-falla-plaza-doctor-collado_0

Compartix-ho!

Deja un comentario