Premi al Betlem més original.

El nostre Betlem rep el premi al Betlem més original en el VIII Concurs de Betlems que organitza la Falla Lope de Rueda.

Dissabte passat, 22 de desembre es va celebrar el VIII Concurs de Betlems entre les comissions falleres de Torrent. Un total de 10 comissions van participar. Encara que el nostre Betlem no va obtindre cap dels 3 primers premis, si va ser reconegut com el Betlem més original, seguint trajectòria de la nostra comissió en este concurs en què ja vam obtindre el dit premi al desembre 2005 i quedant molt pròxim a l’obtenció del dit guardó al desembre 2006.

Un Betlem vivent realitzat pels infantils de la comissió va ser la nostra proposta enguany. El simpàtic Betlem va fer les delícies dels assistents al nostre casal la vesprada de dissabte passat.

Falla Cronista Premio Originalidad

 

http://www.sonowebs.com/tts.swf

Compartix-ho!

3 comentarios en «Premi al Betlem més original.»

  1. Les organitzadores d\’este esdeveniment es mereixen un 10 , si "haloguin" ja va ser magnífic, esta caracterització del casal no és menys. FELICITATS , amb majúscules, per l\’esforç i la dedicació que fa que la resta ens ho passem magníficament, per cert, Melcior, Gaspar i Baltasar, també van passar pel pessebre, repartint regalets als assistents, algun plor de sorpresa pels més peques ,però molt bé.
    Destacar també al grup de valentes cantores de nadales, quarta posició, en el concurs on van interpretar CAGA TIÓ un remor es va apoderar de la sala quan van acabar la seua actuació, bravo valentes, l\’any pròxim, prepararem millor la posada en escena ja de veu aneu sobrades.

    Un 10 per a la comissió d\’infantil.

    Responder
  2. Hola a todos, y felicitar a toda la comisión de Cronista, y sobre todo a los delegados de infantiles y en especial a la comisión infantil, por vuestro Belen, ya que sin duda el premio al mas original, es el mejor. Yo como componente de la comisión organizadora, me encanto ( y ya sabeis hay que seguir una tradición) a mi me parecio precioso, y ya veis el premio al mas original ya que lo era. un saludo a todos y muchas felicidades……….

    Responder

Deja un comentario