NOVEMBRE + CULTURAL

NOVEMBRE + CULTURAL en Cronista

Novembre arranca en Cronista d’allò més Cultural, però no per això ha de ser avorrit. Les activitats van enfocades per a tota la comissió tant infantils com majors.

 

  • CONCURS DE RELATS I CONCURS DE FOTOGRAFIA  (Infantil i majors)

Informa’t en el casal els dies 2, 4 i 6 de novembre

Les activitats arrancaran amb la convocatòria del primer concurs de relats intern de Cronista i el primer Concurs de fotografia intern de Cronista. La temàtica per als dos concursos serà el “15”, que són els anys que complim en el present exercici. Els concursos estaran dividits en 2 categories, la Infantil i la Major.  Els relats i fotografies guanyadores seran publicats en el nostre pròxim llibret. El lliurament i l’entrega de premis es realitzarà en l’última setmana del mes de novembre. En breu es confirmarà data i hora.

 

  • PINTURA EN LLENÇ (Infantils)

Dies 9, 11 i 13 de novembre.

Els més menuts podran demostrar els seus dots com a pintors, per a això el nostre casal es transformaré en un estudi artístic on poder traure el Sorolla que cada xiquet i xiqueta porta dins.

 

  • MANUALITATS (Infantils)

Dies 16, 18 i 20 de novembre.

Diferents tallers de manualitats s’han preparat perquè nostres infantils disfruten creant amb les seues pròpies mans.

 

 SIMPOSI SOBRE MALALTIA FALLERA

Les xarrades donaran començament a les 21:30 hores amb un sopar faixat, iniciant-se la taula redona a les 22:30 hores

 Malaltia fallera, açò té cura?

 Patologies a tractar

  • 11 de novembre,  Síndrome de Bernat (i Baldoví)

Símptomes: Solen acumular grans quantitats de publicacions falleres, llibrets de falla, i qualsevol altre tipus de formats escrits en les seues cases per creure que poden donar-li utilitat en el futur. Recentment s’ha descobert una nova varietat produïda per les noves tecnologies, blogs, webs, i xarxes socials

 

Participants: José Castelló, Manolo Sanchís, Manolo Villaplana, Carles Andreu Fernández (Candreu), Javier Serra (Malalt de falles)

 

  • 12 de novembre, Tallerofilia ninotitis

 

Símptomes: No hi ha taller que no coneguen, no hi ha rematada que no identifiquen, no hi hi ha falla que no hagen fotografiat. Són capaços de recordar comissió, artista i rematada del primer premi de 5a B de l’any 1999, inclús detectar el pintor d’un ninot simplement de mirar-lo. S’agreuja la malaltia conforme s’acosta el mes de març, i són incapaços de quedar-se a casa a la nit a partir d’1 de març quan comencen a donar passejos nocturns per la ciutat fins al dia 19.

 

Participants: Ángeles Hérnandez, Manuel Andrés Zarapico, Miguel Prim, Ángel Romero (Romel110)

 

  • 13 de novembre, Pintatritis

Símptomes: Com en la Tallerofilia ninotitis els que patixen de Pintatritis tenen gran memòria fotogràfica. Reconeixen el dibuix d’una tela a primera vista i són capaços d’indicar-te el nom del dibuix, el teler que l’ha teixit, inclús el nombre de colors emprats. Però no es queda ací la cosa ja que el reconeixement s’àmplia a complements fins al punt d’indicar-te el cisellador d’una pinta. Et diuen de memòria, les Falleres Majors de València des de 1929 com si es tractara de la llista dels Reis Gots,inclús són capaços de conéixer qualsevol tipus d’estadística de les components de les Corts d’Honor, per sectors, comissions, etc.

 

Participants: Kepa Llona, Ernesto Gómez (de Sostoa), Patricia Fernández (Triboleta), Patricia Sáez Orea.

 

  • 14 de novembre, visita en els tallers dels nostres artistes fallers Miguel Balaguer i David Moreno

Quedarem en el casal a les 9:30 del matí.

 

  • 15 de novembre, 15 anys de solidaritat en Cronista.

Jornada d’arreplega d’aliments per al Punt d’Aliments de Torrent. L’arreplegada es farà en el casal durant el matí.

Compartix-ho!

Deja un comentario