Nerea ja està exaltada com a Fallera Major Infantil 2014

Nerea, FMI 2014 i Ángela, FMI 2013Dissabte passat, 11 de gener, va tindre lloc l’Exaltació de Nerea Higueras Ramón com a Fallera Major Infantil 2014 de la nostra comissió i la presentació de la comissió infantil.

Un especial jardí de flors de la cort real, en el que les flors prenien vida i expressaven la importància de valors com l’amistat, l’amor o la humilitat representat a càrrec del grup de teatre infantil «les Varietets» introduïa l’acte d’exaltació de Nerea en el que també es despedia Ángela Martínez Puig com a Fallera Major Infantil 2013.

P1080437Una vegada coneguda tota la comissió infantil, va arribar l’hora que Nerea accedira a l’escenari, rodejada de mostres d’afecte de fallers i familiars.

Les responsables d’exaltar a Nerea van ser la seua germana Arantxa (FMI 2008 de la nostra comissió) i la seua cosina Sandra, que van fer public els grans valors que té Nerea tant fallers, com personals i familiars i com a sorpresa final va ser la seua cosina xicoteta África qui li va dirigir unes breus paraules d’afecte.

Després de l’acte, disfrutarem en el nostre casal d’un vi d’honor oferit per la nostra Fallera Major Infantil 2014.

Compartix-ho!

Deja un comentario