Intens cap de setmana

El 17 de desembre a les 23:00 hores tindrem Assemblea General Ordinària, l’última de l’any, per a informar de les pròximes activitats.

18 de desembre 22:00 hores, com sempre, Sopar de Nadal. No t’oblides de portar el torró, els polvorons, el «mazapán» i la «zambomba» per a brindar tots junts les festes.

19 de desembre: Tots a la fonteta per a gaudir del XVI Torneig de Nadal de la Fundació AIXEC i entregar el material escolar i esportiu al Col·legi Imperial dels xiquets orfes de San Vicente Ferrer.

La jornada es presenta intensa

10:00 Hores: Desdejuni Popular, Xocolate i Fartons per a tots (gentilesa de Consum i Fartons Polo). Per al qui li agrade una mica més consistent, haurà salchiches de Frankfurt (gentilesa de Campofrio).

11:00 Hores: Demostració d’Esport adaptat a càrrec de l’escola municipal de AIXEC.

12:00 Hores: Partit de bàsquet entre els veterans del València BC Power Electronic i el CEB Lliria, les llegendes del nostre bàsquet es tornen a vestir de curt per a l’ocasió.

A més durant el torneig amb les entrades haurà sorteig de varies XBOX 360, gentilesa de Tendes Milar, no oblides de demanar la teua entrada en el casal són gratuïtes.

Deja un comentario