Intens cap de setmana

El 17 de desembre a les 23:00 hores tindrem Assemblea General Ordinària, l’última de l’any, per a informar de les pròximes activitats.

18 de desembre 22:00 hores, com sempre, Sopar de Nadal. No t’oblides de portar el torró, els polvorons, el «mazapán» i la «zambomba» per a brindar tots junts les festes.

19 de desembre: Tots a la fonteta per a gaudir del XVI Torneig de Nadal de la Fundació AIXEC i entregar el material escolar i esportiu al Col·legi Imperial dels xiquets orfes de San Vicente Ferrer.

La jornada es presenta intensa

10:00 Hores: Desdejuni Popular, Xocolate i Fartons per a tots (gentilesa de Consum i Fartons Polo). Per al qui li agrade una mica més consistent, haurà salchiches de Frankfurt (gentilesa de Campofrio).

11:00 Hores: Demostració d’Esport adaptat a càrrec de l’escola municipal de AIXEC.

12:00 Hores: Partit de bàsquet entre els veterans del València BC Power Electronic i el CEB Lliria, les llegendes del nostre bàsquet es tornen a vestir de curt per a l’ocasió.

A més durant el torneig amb les entrades haurà sorteig de varies XBOX 360, gentilesa de Tendes Milar, no oblides de demanar la teua entrada en el casal són gratuïtes.

Compartix-ho!

Deja un comentario