COMUNICACIÓNS

A partir d’este mes de maig, ja podeu arreplegar la LOTERIA en el seu nou horari. DIJOUS de 19:00h a 21:00h i DIVENDRES de 20:00h a 21:30h. La loteria es guardarà les dos primeres setmanes del mes, si en eixe temps no s’ha arreplegat, la 3a setmana ja no es guardarà loteria i la resta del mes es pagaran beneficis.                                                                   COMUNICACIONS:

  1. S’està formant un grup de Teatre Infantil, els que vullgueu participar, apuntar-vos en tauler d’anuncis del casal o envieu un email a secretaria@fallacronista.com  indicant el vostre nom i telèfon.
  2. Comencen els concursos!!, s’estan formant les parelles per al concurs de TRUC que organitza la Falla Antonio Pardo. Podeu apuntar-vos en el tauler de l’anuncis del casal o envieu un email a secretaria@fallacronista.com  indicant nom i telèfon.
  3. La Delagación d’Activitats Diverses està organitzant reunions de Tupper Sex, tant per a hòmens com per a dones. Esta activitat és només per a fallers/es, si esteu interessats apuntar-vos en el tauler d’anuncis de la falla o envieu un email a secretaria@fallacronista.com. (soles per a fallers)

 

Compartix-ho!

Deja un comentario